Kök, Sovrum

Tapet mot kakelugn


Var en rulle kort på tapeter (hade inte räknat med mönsterpassningen) men den kom igår. Tycker det är svårt att veta hur det faktiskt blir innan dom sitter där dom ska så lite nervöst var det. MEN – det blev superbra tycker jag. Svårt med blommor och färg på kakelugnen men jag tycker det funkar hur bra som helst. Och vad viktigare är – Wilda är nöjd! Och vad kan vara viktigare än att pappas prinsessa är nöjd 😉

Har även spacklat och slipat garderoben och hoppas spacklet hunnit torka i hörnen (ångrar lite att jag inte körde med latex i hörnet som var mest ojämnt) till imorgon.

Imorgon säger ni – varför inte ikväll?

Jo – för jag får finbesök från min kära kompis Christer. Christer har varit i Volgograd (Ryssland) och jobbat några dagar. Han lät fullkomligt utslagen och beskrev staden som helvetet på jorden. Då förtjänar man lite Boeuf Bourguigonne med potatisgratäng och ett tungt, franskt rödvin tycker jag. Dessutom kan vi sitta in mina Tolix stolar. Kanske rent av ett mat-blogg-inlägg väntar?

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s