Sovrum

Byggpappan kommer ut ur garderoben!


Detta bildspel kräver JavaScript.

…om än med krökt rygg 🙂

Nu är första rummet och första garderoben klar (förutom elen där vi liksom switchar från gamla systemet till nya i ett svep). Det är väldigt skönt att kunna hänga in kläder och liknande i nått som inte bara är byggdamm och smuts. Mycket av helgen gick åt att flytta över sängar och liknade från blivande master bedroom till Wildas rum samt att vika, tvätta och organisera kläder.

Det gör dock att jag nu kan hålla ett ganska bra tempo i mitt och Melwins sovrum tror jag. Igår hann jag te.x. gipssätta halva mitt rum!

Det gör att det kan komma lite roligare inlägg den här veckan. Att se mig tvätta och vika kläder är ju inte direkt action.

Möjligtvis lyteskomik.

 

 

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s