Uncategorized

Morgonstund har guld i mun


Bara för att det är tisdag innebär det inte att man kan ligga och dra sig. Några veckor till sover alla i samma säng och i ärlighetens namn – man sover inte fantastiskt med en fot eller arm i magen eller i värsta fall – ansiktet. Istället för att ligga och gnälla smög jag upp och satte lite gips.

Det är dom små sakerna i livet som gör en lycklig och just den här skärningen är jag väldigt nöjd med. Den som satt gips vet hur lätt det är att man hamnar nån cm snett men här satt det som en smäck…Dom små sakerna…som sagt…

I ventilen (som jag monterade bort) bodde dessutom en liten fågel som höll på att skrämma livet ur mig när jag öppnade spjället. Ikväll är det skejtparken i Rågsved (pappa får inte åka, bara titta), läxor etc. men jag hoppas hinna hela rummet under kvällen. Det är nått märkligt lugnande med gipssättning. Eller också intalar jag mig detta för att komma framåt 🙂

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s