detaljer, Sovrum

Marshall-stack på plats


20130103-101452.jpg

Det är så pass klart att jag kan möblera (det är bara taklister som fattas) och kalla mig tacky, men visst är guld, svart och trägolv en grym combo?
Det är grymt att ligga på sängen och spela tillsammans med Hetfield i for whom the bell tolls (man kopplar in iphonen i marshallen så kan man spela till låtar) och jag rekommenderar alla att ha minst en stack i sovrummet.

20130103-101724.jpg

Kan starkt rekommendera alla smyg-rockare att skaffa en sån här. Den låter fantastiskt, tar inte upp så mycket plats, funkar som stereo, är sjukt snygg och skapar en allmän feelgood stämning.

Standard

4 reaktioner på ”Marshall-stack på plats

  1. Jocke skriver:

    Hur sjysst som helst dom där mini stackarna!! Har tänkt skaffa en sån och koppla in iPhone/iPad i och köra radio och spotify i! Funkar det bra? Finns det 3,5mm ingång eller lär man köra med omvandlare? Går det att kröna på med ordentlig volym om man vill? Har du köpt den på nån musikbutik? Kostar väl runt 3k va? Tusen frågor men en produkt som verkar passa en gammal hårdrockare perfekt:)

    • Ja, kanonbra ljud också. Jag köpte med pedalbordet som jag tror man vill ha. Då får man tuner med lite mera pånköpet. En vanlig ”freestyle” sladd funkar bra utan adapter. Jag köpte min på thonmann och det funkade kanon. Billigt också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s